Pastasås med skinka & champinjoner
Rökt skinka
Purjolök
Gullök
Vitlök
Creme Fraiche
Champinjoner färska & konserverade
Sop
Cayennepeppar
Chilipulver
Heinz chili sås 1 tsk (endast för färgens skull)
Creme Bonjour Vitlök
Tagliatelle pasta
Fräs champinjonerna tills dom fått färg - ta åt sidan. Fräs sedan skinka separat tills denna fått lite färg, blanda i champinjonerna, hackad gullök & vitlök - låt löken mjukna men inte få färg. Addera sedan purjolöken och fräs lätt. Häll sedan i creme fraichen - mängden beror på hur "såsig" du vill ha såsen - jag gillar mycket så jag hade nog i en 4,5 dl. Låt puttra - smaka av med sop och kryddorna. Precis innan servering så adderar du Creme Bonjour vitlök - låt smälta in i såsen men låt den inte koka med för länge.
Servera med nykokt tagliatelle pasta och blandsallad
Smaklig måltid
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar