fredag 31 augusti 2012

Spänningen är olidlig

Vad har jag nu gett mig in på!!!


Började veckan som vanligt med att åka in till kontoret i måndagsmorse. Dom sista kollegorna kom tebax från sin semester och vi är full styrka igen, väldigt trevligt då kontoret varit rätt folktomt nu under några veckor.

Det första som sker är att en av mina kollegor föreslår att vi ska gå med i en tävling... Fitnessfighten (Hur läskigt låter inte det...men tävlingar är ju kul och denna är för hälsan oxå - kan det bli bättre) 

Ja ställer mig lite tveksam till vad jag faktiskt överväger att ge mig in på men det låter ju väldans bra och det är en månad med träning VARJE dag och anpassad mat, inte direkt så jag brukar leva å äta. Men det är dags att sluta äta alldeles för stora portioner - vilket är min vardag, men vad gör man inte när man ÄLSKAR mat och bakverk.

Har nu gått hela veckan och velat och vänts men igår tog jag beslutet att  - jag kör! Det jag riskerar är att jag "slimmar" till kroppshyddan en aning och det är väl inget man tackar nej till, eller?

Imorgon är första dagen och jag väntar spänt på träningschemat som ska komma. Gå in och kika om ni tycker att det verkar intressant http://worldofshape.com/ 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar